INSCHRIJVEN

Geïnteresseerden kunnen uiteraard eens bij Judo Sho Shin komen kijken. Voor judoka’s in spé geldt bovendien dat zij vrijblijvend een keer een lesje mee mogen draaien om te ervaren wat en hoe leuk judo is! Nà die keer horen wij graag of je lid wilt worden en vanaf die tijd geldt het lesgeld. Op het inschrijfformulier kun je de datum van de introductieles invullen.

Neem voor een introductieles wel even contact op, zodat we samen kunnen kijken welke groepsles het beste past en om eventueel wat dingen vooraf door te nemen. Via het contactformulier kun je je hiervoor per e-mail aanmelden, maar wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar.

Er is geen speciale kleding nodig om actief deel te nemen aan de introductieles: Een t-shirt met lange mouwen en een lange trainings-/joggingbroek is voldoende!

Heb je een introductieles gevolgd en is het judo je geweldig goed bevallen? Schrijf je dan in!

Hiernaast kun je een Inschrijfformulier downloaden welke, volledig ingevuld en met geldige handtekening, in te leveren is bij Kees. Het formulier mag ook ingescand en via mail verstuurd  worden of per post naar Diemewei 40-20, 6605 XB Wijchen t.a.v. Judo Sho Shin. Klik hier voor meer informatie over de contributie. De betalingen geschieden via maandelijkse automatische incasso. Wij rekenen éénmalig
€ 15,50 inschrijfkosten; deze wordt tegelijk met de eerste contributie verrekend via het opgegeven bankrekeningnummer.

Zowel het Inschrijfformulier als de Algemene voorwaarden zijn te downloaden via de links op de rechterzijde van deze pagina.

Let op:

  • Bij minderjarigen dienen de wettelijk verantwoordelijken het formulier in te vullen en te tekenen.
  • Het is belangrijk om vóór inschrijving de Algemene Voorwaarden goed door te nemen, vergeet ze dus niet!
  • De lesgroepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd; je kunt dus niet zomaar kiezen in welke groep jij of jouw kind terecht komt. Zie Lestijden en Vakanties voor meer informatie hierover.
  • Na inschrijving wordt verwacht dat binnen redelijke tijd een judopak wordt aangeschaft (nieuw, dan wel tweedehands). Overleg met Kees wat voor soort pak belangrijk is. Op verzoek kan Judo Sho Shin een judopak bestellen.

Het is aan te bevelen om tevens lid te worden van Judo Bond Nederland (JBN).  Via de Judo Bond is het o.a. mogelijk om behaalde banden te registreren in een judopaspoort en korting te krijgen bij geselecteerde wedstrijden. Bovendien ontvang je elk kwartaal een digitaal magazine.  Meld je hier aan.

Wij willen jou of je zoon/dochter graag van harte welkom heten bij Judo Sho Shin!